Thermofloc Papirisolering er et bæredygtigt materiale, der er lavet af granuleret genbrugspapir og har mange væsentlige produktegenskaber, der muliggør en effektiv isolering med reducering af energiomkostninger. Det, af aviser fremstillede isoleringsmateriale, er specielt kendetegnet ved, at det isolerer optimalt i både årets kolde samt varme måneder. Med et eneste produkt kan bygherren/entreprenøren skabe isoleringslag fra 10mm og optil 600mm på lofter, etageadskillelser samt skråvægge, hvilket betyder at der ikke er behov for at lagerføre forskellige tykkelser af isoleringsmaterialer (som f.eks. isoleringsbatts).

Indblæsning af THERMOFLOC Papirisolering sikrer altid et tætsluttende og gennemgående isoleringslag uden kuldebroer. Det rigtige isoleringslag og forbrug, opnås ved at isoleringen blæses ind med trykluft i konstruktionerne. Isoleringens egenskaber skaber et diffusionsåbent isoleringslag, hvilket bygherren vil nyde godt af, i form af et åndbart og behageligt indeklima.

Et vigtigt indsatsområde når der tales Papirisolering, er efterisolering af ældre bygninger. Disse er i mange tilfælde dårligt isoleret og der kan i længden spares rigtig mange penge, ved en efterisolering med Papirisolering. En sådan efterisolering kan udføres væsentlig lettere med indblæsning end ved traditionelle metoder. Gamle tage kan efterisoleres uden at tagstenene skal fjernes. Hulmure kan efterisoleres uden en egentlig facadeændring. Samtidig betales kun for de aktuelle m2, -ingen spild eller fraskæringer.

Rafn Isolering

Vi tilbyder også rigtig gode løsninger til alle former for isolering  med Thermofloc papirisolering.

RAFN Isolering er autoriseret Isolatør af Papirisolering Danmark og medlem af deres netværk af seriøse, kvalitetsbevidste og veluddannede isolatører. Netværket af autoriserede isolatører dækker hele Danmark.

Læs mere om Rafn Isolering på www.favrskov-papirisolering.dk eller klik på et af billederne.